Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

KOLOFON

Uredništvo

 

Spletne vsebine je Uprava Republike Slovenije za varstvo pred sevanji pripravila posebej za spletno objavo ali pa so nastale kot del odločevalskih in upravnih procesov naše uprave, ministrstva za zdravje in širše državne uprave.

 

Glavna in odgovorna urednica: dr. Nina Jug

 

 

Pravica uporabe

 

Vse informacije in podobe, vsebovane na teh straneh, so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji mora biti kot vir navedena Uprava Republike Slovenije za varstvo pred sevanji. 

 

 

Prevzemanje odgovornosti

 

Uprava za varstvo pred sevanji bo pri oblikovanju teh spletnih strani skušala zagotavljati ažurnost in točnost podatkov, vendar za njihovo točnost in celovitost ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

 

Uprava Republike Slovenije za varstvo pred sevanji si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni vsebino svojih spletnih strani, na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

 

Niti Uprava Republike Slovenije za varstvo pred sevanji, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnih strani uprave, ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do spletnih strani in uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na spletnih straneh (npr. občasno nedelovanje strežnikov) ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Objavljene vsebine nimajo značaja uradnega dokumenta, razen kadar je to posebej navedeno.

 

Spletne strani Uprave Republike Slovenije za varstvo pred sevanji vsebujejo tudi povezave do drugih fizičnih in pravnih oseb, ki pa niso v pristojnosti uprave, zato uprava ne prevzema nobenih odgovornosti v zvezi z njihovo vsebino in delovanjem.

 

 

Tehnološka izvedba

 

Tehnološko izvedbo je zagotovil Direktorat za e-upravo in upravne procese iz Ministrstva za javno upravo, v sodelovanju s podjetjem Renderspace d.o.o. iz Ljubljane.